Toon filters
Sluit filters

Strandpark 11

Duitsland, Sleeswijk-Holstein, Schönhagen Strand

  • Happy Home
Al vanaf:
€444,-
Bekijk Aanbod

Informatie Strandpark 11

Dit vakantiehuis biedt, omdat het drie slaapkamers heeft, voor zowel grotere families als kleine groepen een mooie vakantie aan zee. De gecombineerde woon- en eetkamer is zeer royaal en wordt ruimschoots verlicht door de grote ramen welke tot de grond reiken.

Het terras van de woning is bij mooi weer niet alleen geschikt om heerlijk te zonnebaden, maar ook om 's morgen te genieten van een ontbijt met versgebakken broodjes, of 's avonds met uw familie gezellig te barbequen. De zee is zeer dichtbij het huis, en als u uw oren spitst vanaf het terras zelfs te horen.

Het huis is daarnaast ook uitgerust met een sauna, zodat u tijdens uw vakantie kunt genieten van een eigen kleine wellness-oase!

Doordat de woonkamer is voorzien van een open haard kunt u in de koudere maanden genieten van de bijzondere sfeer van een knapperende haardvuur waarbij het dagelijks leven even ver weg lijkt. De breedte van het Noord-Duitse landschap en het uitzicht vanaf het langgerekte strand, dat tot de horizon reikt, zorgen ervoor dat een ontspannen vakantie tegemoet zult gaan. In de buurt zijn er veel mogelijkheden om te fietsen en te zeilen, maar ook het idyllische stadje Kappeln is een bezoek meer dan waard

Afstand tot het strand:
DSH115: 120 m. DSH126: 160 m. DSH129+132+134: 180 m. DSH147: 300 m. DSH150: 250 m.

De foto?s zijn woonvoorbeelden.

Populair in Duitsland

Ontwikkeld door Luv Design