Toon filters
Sluit filters

Hotel Wittensee

Duitsland, Sleeswijk-Holstein, Wittensee/Naturpark

  • Happy Home
Al vanaf:
€730,-
Bekijk Aanbod

Informatie Hotel Wittensee

Gelegen in Hüttener Berge natuurpark, in de stad driehoek Rendsburg, Eckernförde, Kiel en Sleeswijk, zult u deze prachtige binnenplaats met een aantal vakantie eigenschappen vinden. De familiale sfeer geeft het pand, waarschijnlijk de best onthoudene windmolen in Duitslan, een heel speciaal karakter. De grote Wittensee ligt net om de hoek en is ideaal om te zwemmen, vissen, zeilen of surfen.

Het appartement, dat zich zowel op de begane grond of eerste verdieping bevindt, is ook uitgerust met een haardroger, een telefoon en een laptop kluis.

Het gezamenlijk gebruik van sauna en fitnessruimte met tafeltennis is gratis voor bewoners. In het huis voor de gasten bij de molen is de gebruik van wasmachine en droger tegen een vergoeding beschikbaar. Van alle diensten in het hotel kunt u gebruik maken, net zoals ontbijtbuffet, pensioen en een à la carte eten.

De windmolen werd in 1874 gebouwd, van 1998-2001 gerepareerd en kan nu weer normaal functioneren. Er zijn zowel een wind en een elektrische maalwerk, zo kunnen de bezoekers ook zonder wind het graan zien malen. De handhaving en de functie van verschillende onderdelen van de mool worden uitgelegd.

Populair in Duitsland

Ontwikkeld door Luv Design