Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In Rübezahl/Berlin-Müggelsee (Dbe413)

Duitsland, Berlijn, Rübezahl/Berlin-Müggelsee

  • Happy Home
Al vanaf:
€536,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In Rübezahl/Berlin-Müggelsee (Dbe413)

Meteen aan een van de grootste meren van Berlijn, het Müggelmeer, staat dit moderne vakantiehuis met een eigen luxe wellnessbereik. Ontspannen midden in de natuur en avontuur in de metropool Berlijn komen hier perfect samen.

Dankzij het flexibele dagprijssysteem is er altijd wel een mogelijkheid om een goede aanbieding te vinden. Of het nu een korte vakantie is, een lang weekend, een zomervakantie aan het water of een verblijf in de winter. Het wellnessgedeelte van het huis is vooral in de winterperiode een aanrader maar u kunt dan ook schaatsen op de ijsbaan welke naast het huis ligt.

Op het 100 m2 grote grondstuk kunt u het huis goed bekijken: het woongedeelte is door zijn grote ramen heeft licht. Op het terras kunt u gezellig samen barbecuen, ontbijten of van de zon genieten. Ook de open, goed ingerichte keuken is uitnodigend om samen de maaltijden te bereiden.

Op de bovenste etage vindt u het hoogtepunt van het huis; uw eigen wellnessbereik met sauna en whirlpool. Wat is er lekkerder dan om na een lange dag in Berlijn hier te onstpannen? Om het helemaal af te maken kunt u zelfs een massage of een personal trainer boeken. Vanaf de wellness ruimte heeft u toegang tot het balkon.

Het huis is ingericht naar de nieuwste standaarden en heeft bijvoorbeeld een eigen drinkwatervoorziening. Deze werkt volgens het omkeer-osmose-principe. Het filter zorgt ervoor dat u heel zuiver drinkwater heeft.

Het vakantiehuis staat in het vakantiedorp Rübezahl, meteen aan het grote Müggelmeer, midden in een beschermd natuurgebied. Het traditionele restaurant 'Rübezahl', ligt meteen naast de vakntiehuizen. Hier kunt u niet alleen genieten van de Berlijnse keuken, de biertuin maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van diverse recreatiemogelijkheden. U kunt hier zeilboten, roeiboten en kano's huren. In de zomer kunt u hier ook grillboten huren en in de winter kunt u gebruik maken van de schaatsbaan. De kinderen kunnen zich uitleven in de avonturenspeeltuin. In het restaurant is bestaat de mogelijkheid om op voorhand ontbijt en leverservice te bestellen.

Vanuit het vakantiedorp bent u binen enkele minuten met de bus of auto in Berlijn-Köpenick. Vanuit hier kunt u makkeljk en snel het centrum van Berlijn bereiken aangezien de metro u bijvoorbeeld binnen 20 minuten naar het bekende Alexanderplatz brengt (en dat in de regel zonder overstappen). Een alternatieve mogelijkheid om het centrum van Berlijn te bereiken is per boot aangezien er ter plaatse diverse boottochten worden aangeboden.

Buren: DBE401-DBE424!

- Enkele foto's zijn modelfoto's van soortgelijke huizen. De kleur van de inrichting en de huizen kunnen varieeren.
- Dagelijkse aankomst en vertrek het gehele jaar mogelijk!
- Minivakantie vanaf 2 overnachtingen mogelijk! Prijs is afhankelijk van de aankomstdag en de duur van uw verblijfr:
- Afkortingen:O=overnachting, wp=weekprijs.
- 2 O -aankomst Za: 40% an wp; aankomst Zo-Do: 30% van wp; aankomst

Populair in Duitsland

Ontwikkeld door Luv Design