Toon filters
Sluit filters

Aquamagis, Typ 1

Duitsland, Sauerland, Aquamagis/Plettenberg

  • Happy Home
Al vanaf:
€560,-
Bekijk Aanbod

Informatie Aquamagis, Typ 1

Deze vijfsterren accommodatie ligt op het terrein van AquaMagis, een groot water- en wellnesspark. De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor maximaal 6 personen. Bovendien mag u 2 honden meenemen en is er draadloos internet beschikbaar.



Op de begane grond vindt u de compleet ingerichte keuken met o.a. magnetron en vaatwasser, een gezellige eettafel en 2 slaapkamers en de badkamer. In een slaapkamer staat een tweepersoonsbed, in de andere 2 eenpersoonsbedden. Buiten heeft u de beschikking over een overdekt terras met tuinmeubilair en barbecue.



Op de bovenetage staat een heerlijke relaxbank en hier bevindt zich de derde slaapkamer met 1 eenpersoonsbed met uitschuifbed, zodat in deze slaapkamer eventueel een tweede slaapplaats beschikbaar is.



Als gast op dit vakantiepark heeft u gratis toegang tot AquaMagis met diverse glijbanen en zwembaden. Voor de sauna en fitnessruimte wordt wel een kleine vergoeding gevraagd. Ter plaatse kunt u o.a. ontbijtservice, boodschappenservice en een barbecuepakket bestellen. Ook worden er excursies georganiseerd, zoals naar kasteel Altena of een brouwerij toer.



Vanuit uw vakantiewoning heeft u een schitterend uitzicht op de omliggende bergen. Wandelen en fietsen kunt u bij de river de Lenne.
Ook in de winter hoeft u zich niet te vervelen als u graag buiten wilt zijn. In Nordhelle, Olpe en Wildewiese vindt u wintersportgebieden waar u kunt skiƫn, langlaufen en rodelen.

Populair in Duitsland

Ontwikkeld door Luv Design