Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In Papstdorf (Dss105)

Duitsland, Sächsische Schweiz, Papstdorf

  • Happy Home
Al vanaf:
€2.632,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In Papstdorf (Dss105)

In het hart van het Saksisch Zwitserland - op een rustige plek op ongeveer 40 km van Dresden, ligt Papstdorf. Op een hoogte van 350 m boven de zeespiegel, is Papstdorf een centraal startpunt om de meest populaire bestemmingen van het Saksisch Zwitserland te bezoeken. 40 km gemarkeerde wandelpaden, twee klimwanden en een 6,5 km lang natuurpad. Ondanks de afgelegen rustige plek zijn er veel mogelijkheden voor actieve recreatie. Als je nog niet in Dresden bent geweest, dan is het zeker aan te raden deze stad te bezoeken.
Hier is liefdevolle werkt om een boerderij uit de 19e Eeuw om te bouwen tot een stijlvol vakantiehuis.
U zult versteld staan met welk een smaal het huis is ingeruicht. Uniek antiek gecombineerd met moderne luxe, zonder dat het voelt of u in een museum bent. Geniet van ontspannende uurtjes in een huiselijke sfeer bij de open haard of in Sonnenhof.
Elke badkamer is een plaatje, de keuken is een architectonisch juweeltje. De verdiepingen zijn bereikbaar via drie aparte ingangen, zodat u ook met grotere groepen wat privacy kunt hebben. Een deel van het huis kan gehuurd worden voor 6 personen.
Geen groepen jongeren. Therapiegroepen alleen op aanvraag.
De sauna in het oude tuinhuis kan gebruikt worden tegen betaling. Er is een concept tegen schade voor dit object.

Populair in Duitsland

Ontwikkeld door Luv Design