Toon filters
Sluit filters

Vakantiepark In Ostseeresort Olpenitz (Dsh456)

Duitsland, Sleeswijk-Holstein, Ostseeresort Olpenitz

  • Happy Home
Al vanaf:
€845,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiepark In Ostseeresort Olpenitz (Dsh456)

Geniet van een uitzicht over de blauwe golven van de Baltische Zee of de rustige wateren van de Baltische fjord Schlei. Houd uw neus in de wind en proef de zee - in dit huis kunt u dit op de meest exclusieve locatie doen, het water begint direct achter uw eigen terras!

Hier ontstaat het vakantiehuis terrein Olpenitz, direct aan het de zeil- en jachthaven. De landtong waarop het huis staat strekt zich ver tot in de Baltische Zee. Alleen maar een paar huizen konden op deze prachtige en panoramische locatie gebouwd werden, zoals ook deze halfvrijstaande vakwerk woning. De inrichting is modern en gezellig: de woonkamer beschikt over een luxe grote keuken, gezellige open haard en banken van hoge kwaliteit baken. Het onderdeel werd bewust open gehouden, zodat de zon en licht door het hele huis kunnen stromen. Een heel bijzondere woonbeleving, het lijkt als of de binnen en buiten met elkaar versmelten.

Zodat u echt kunt genieten van het unieke uitzicht over de Schleimündung, de Baltische Zee en de jachthaven, beschikt deze semi-vrijstaande woning over een prachtig houten terras, voorzien aan de waterkant. Vanut het balkon boven heeft u nogmaals een prachtig uitzicht. De woning is zeer geschikt voor twee koppels, omdat elke slaapkamer boven ook over een eigen badkamer beschikt. Privacy is hier gegarandeerd. Daarnaast is er ook een gastentoilet op de begane grond.

*** Houd u er rekening mee dat het vakantiehuis terrein Olpenitz zich nog in de aanbouw bevindt. Restaurants en cafés zijn nog niet beschikbaar, de wegen en straten zijn nog niet helemaal met elkaar verbonden. De directe uitzicht op de Baltische Zee is natuurlijk onbeperkt, mooi en onbetaalbaar - maar we vragen om uw begrip dat sommige andere kijkhoeken (naar het vasteland en overde Schlei) benadeeld zijn, aangezien de ontwikkeling van het terrein nog niet compleet is. In de omgeving van het huis kunnen bouwactiviteiten nog plaats vinden en het terrein, met inbegrip van het parkeerterrein, is eventueel provisorisch gecreëerd. Vanwegen de bouwactiviteiten moeten kinderen in elke geval onder toezicht van de ouders buiten spelen. De huurprijs is al berekend op basis van de situatie; andere kortingen zijn niet mogelijk. ***

Door de stroming in de Oostzee vlakbij het huis is deze officieel niet vrijgegeven om te zwemmen. Op ongeveer 300 m van het huis is er een kleine baai. Ook het kilometerslange strand in Schönhagen kunt u snel bereiken, deze wordt ook bewaakt. Dankzij het ondiepe water is hier zwem plezier voor het hele gezin gegarandeerd.

De andere helft van deze semi-vrijstaade woning kan geboekt worden onder het nummer DSH455.

Let op: de beddendekens in dit huis hebben de speciale maat 155x200 cm.

Populair in Duitsland

Ontwikkeld door Luv Design