Toon filters
Sluit filters

Château du Risdoux

Frankrijk, Champagne Ardennen, Vireux-Wallerand

  • Belvilla
Al vanaf:
€1.350,-
Bekijk Aanbod

Informatie Château du Risdoux

Dit 17e-eeuwse kasteel is volledig gerenoveerd met behoud van de oorspronkelijke charme. Keer terug in de tijd en heradem in de Franse Ardennen. Het vakantiehuis heeft acht ruime kamers met elk hun eigen badkamer en wc. Eén1 kamer heeft zelfs twee badkamers. Op de begane grond is een Belle Epoque-kamer plus badkamer met Italiaanse douche. De keuken is semi professioneel en geeft uit op de ruime, originele eetzaal met een prachtig zicht op de Maas en de bergen. In het grote woonkamer staan een flatscreen en dvd. Buiten is het kasteel omgeven door een terras rondom met tuinmeubels en een grote overdekte BBQ.

Dit prachtig domein ligt in een privévallei van 7ha omringd door 1000ha bossen. De Maas stroomt vooraan in de prachtige tuin, bovendien zijn er ook twee rustige riviertje die het domein omarmen.

Tal van wandelingen en mountainbikeroutes starten vanaf het domein. Het bekroonde Fietspad "voie verte" volgt de Maas en komt hier voorbij, en toch is het hier zeer rustig. Enkel auto's van gasten mogen tot op het domein, voor de rest is het afgesloten van de buitenwereld.

Op vijf minuten ben je in het dorp met bakkers, slager, winkel en het grootste toeristenkantoor van deze streek. Op 10 à 15 minuten zijn grotere winkelcentra.

Ter plaatse kan groot en klein zich uitleven met fietsen, wandelen, pingpong, tennis, trampoline, kajak en een speeltoren. Deze streek biedt enorm veel mogelijkheden, zoals het avonturenpark, grotten, stoomtreinmuseum, Romeins kamp en kajak.

Indien gewenst kan je kamers bijhuren in de vakantiehuizen gesitueerd in de bijgebouwen van het kasteel. De eetzaal telt maximaal 32 couverts. Neem voor grotere groepen en feesten contact op.

Populair in Frankrijk

Ontwikkeld door Luv Design