Toon filters
Sluit filters

Le Green Beach

Frankrijk, Normandië, Port-en-Bessin-Huppain

  • Belvilla
Al vanaf:
€1.175,-
Bekijk Aanbod

Informatie Le Green Beach

Résidence Le Green Beach biedt studio?s, geschakelde vakantiewoningen en appartementen Alle typen woningen zijn zeer compleet en comfortabel en hebben een open keuken. Er zijn dekbedden. Tegen bijbetaling maak je gebruik van een kluisje, telefoon en wifi. Je beschikt over een terras of balkon met tuinmeubilair.

Studio (FR-14520-04) voor 4 tot 5 personen. Woonkamer met ruime slaapgelegenheid. Je hebt ook een slaapnis ter beschikking. Je maakt gebruik van een badkamer met bad. Er is een apart toilet.

Vakantiewoning (FR-14520-05) voor 4 tot 5 personen. Woonkamer met ruime slaapgelegenheid. Je hebt een slaapkamer ter beschikking. Je maakt gebruik van een badkamer met bad. Er is een apart toilet.

Vakantiewoning (FR-14520-03) voor 5 tot 6 personen. Woonkamer met slaapgelegenheid. Je hebt 2 slaapkamers ter beschikking. Je maakt gebruik van een badkamer met bad en toilet. Er is ook een apart toilet.

Vakantiewoning (FR-14520-06) voor 7 tot 8 personen. Modern ingerichte woonkamer met slaapgelegenheid. Je hebt 3 slaapkamers ter beschikking. Je maakt gebruik van een badkamer met douche. Er is een apart toilet.

Appartement (FR-14520-07) voor 4 tot 5 personen, duplex. Modern ingerichte woonkamer met ruime slaapgelegenheid. Boven heb je een slaapkamer ter beschikking. Je maakt gebruik van een badkamer met toilet.

Populair in Frankrijk

Ontwikkeld door Luv Design