Toon filters
Sluit filters

Le Vieux Pressoir

Frankrijk, Corsica, San-Nicolao

  • Belvilla
Al vanaf:
€1.107,-
Bekijk Aanbod

Informatie Le Vieux Pressoir

Le Vieux Pressoir is een authentiek, geheel gerestaureerd vakantiehuis (75m2) uit 1816 aan de Costa Verde, de oostkust van Corsica. Dit sfeervolle, vrijstaande vakantiehuis (was vroeger een molen!) is verdeeld over twee niveaus en is zeer verzorgd en smaakvol ingericht. Het huis heeft een groot, overdekt terras met mooi aangelegde en omheinde tuin en bevat originele elementen, zoals daktorens en wanden van natuursteen.

Het huis ligt op een fraai aangelegd park van twee hectare met ca. 20 andere villa's aan de oostkust van Corsica. De villa's liggen rustig verscholen in het groen. Het gemeenschappelijke zwembad met kinderbad is vlakbij en het strand ligt op slechts 300 meter afstand.

Vanuit de villa wandel je zo naar het strand en de badplaats Moriani-Plage. In de zomer een levendige badplaats met diverse restaurantjes, even ten zuiden van Bastia aan de Costa Verde. Moriani-Plage behoort tot de gemeente San Nicolao (6km) die bestaat uit meerdere kleine, traditionele gehuchtjes. Je vindt hier vele kerken en koepels.

De omgeving biedt vele sportieve en recreatieve mogelijkheden, zoals golf, tennis, rafting, vissen, skiƫn, paardrijden, zwemmen, mountainbiken, watersporten, wandelen, kuurbaden (thalassoterapie), naturisme, bioscopen en uitgaan. Bezoek ook de steden Cervione (10 km) en Aleria (30 km), oorden met een rijke geschiedenis. Een aangename plek voor een ontspannen vakantie!

Populair in Frankrijk

Ontwikkeld door Luv Design