Toon filters
Sluit filters

L'Atlantide

Frankrijk, Corsica, San-Nicolao

  • Belvilla
Al vanaf:
€1.188,-
Bekijk Aanbod

Informatie L'Atlantide

Ruime vrijstaande villa op vakantiecomplex aan de Costa Verde, op 30 mtr. van zee.

Deze lichte en ruime villa (100 m2) ligt in een prachtige tuin van 1500 m2, op 30 mtr. van het strand. De villa is geschikt voor 10 personen en beschikt over 2 badkamers. Comfort is het sleutelwoord, de meubilering is stijlvol en het geheel zorgt voor een aangenaam gevoel van "even helemaal weg". Vanuit de woonkamer heb je een prachtig uitzicht op de zee en door de openslaande deuren naar het terras loop je zo het strand op. Een unieke ervaring!

Het huis ligt op een vakantiecomplex op een prachtig park van 2 hectare aan de oostkust van Corsica. De villa's liggen rustig verscholen in het groen. In het centrum van dit vakantiepark kun je genieten van het gemeenschappelijke zwembad.

De omgeving biedt vele sportieve en recreatieve mogelijkheden, zoals golf, tennis, rafting, vissen, skiƫn, paardrijden, zwemmen, mountainbiken, watersporten, wandelen, kuurbaden (thalassoterapie), naturisme, bioscopen en uitgaan.
Bezoek ook de steden Cervione (10 km) en Aleria (30 km), oorden met een rijke geschiedenis. Een bijzondere plek voor een ontspannen vakantie!

Populair in Frankrijk

Ontwikkeld door Luv Design