Toon filters
Sluit filters

L'Ile des Pêcheurs

Frankrijk, Languedoc-Roussillon, Le Barcarès

  • Belvilla
Al vanaf:
€635,-
Bekijk Aanbod

Informatie L'Ile des Pêcheurs

Op Résidence L'Ile des Pêcheurs kies je uit 4 woningtypen. De typen Mas liggen in clusters van tien verspreid over de residentie, met elk een tuin waarvan de vorm kan variëren. De geschakelde typen Marina hebben een begane grond en een verdieping. Alle woningen zijn eenvoudig en comfortabel ingericht. Ze hebben een comfortabele woonkamer met deur naar de tuin. De kitchenette is uitgerust met onder meer een afwasmachine, magnetron en 2 elektrische kookplaten. Er is een extra grote woning Mas (FR-66420-300).

Vakantiewoning Mas voor 6 personen (FR-66420-27). Er zijn 3 slaapkamers. Slaapkamer 1 heeft een tweepersoonsbed, badkamer met douche, toilet en een deur naar de tuin. Slaapkamer 2 heeft 2 eenpersoonsbedden en een deur naar de tuin. Er is een 3e slaapkamer met stapelbed (voor kinderen, bovenbed vanaf 6 jr). Er is een 2e badkamer met douche en een apart 2e toilet. Je beschikt over een grote tuin, een overdekt terras met tuinmeubilair en 2 ligstoelen.

Vakantiewoning Marina voor 3 tot 4 personen (FR-66420-28). Er zijn 2 slaapkamers. Slaapkamer 1 heeft een tweepersoonsbed. Slaapkamer 2 heeft 2 eenpersoonsbedden. De zitbank in de woonkamer is uitklapbaar tot eenpersoonsbed. Er is een badkamer met douche en er is een apart toilet. Je beschikt over een tuin, een overdekt terras en tuinmeubilair.

Vakantiewoning Marina voor 4 personen (FR-66420-29). Er is een apart toilet. Er zijn 2 slaapkamers. Boven vind je slaapkamer 1 met tweepersoonsbed en slaapkamer 2 met stapelbed voor kinderen (bovenbed vanaf 6 jr). Er is een badkamer met douche. Je beschikt over een tuin, een overdekt terras en tuinmeubilair.

Vakantiewoning Mas voor 4 tot 6 personen (FR-66420-30). Dit comfortabele huis is geheel verbouwd. Er is een grote, modern ingerichte woonkamer met slaapgelegenheid (zitbank is uitklapbaar tot tweepersoonsbed) en telefoon. De open keuken is onder andere uitgerust met een vierpits gasstel. Er zijn twee slaapkamers, elk met een tweepersoonsbed, een eigen badkamer met douche en toilet. Je beschikt over een grote tuin met terras, tuinmeubilair en twee ligbedden.

Populair in Frankrijk

Ontwikkeld door Luv Design