Toon filters
Sluit filters

Les Jardins du Château d'Olonne

Frankrijk, Loire, Château-d'Olonne

  • Belvilla
Al vanaf:
€406,-
Bekijk Aanbod

Informatie Les Jardins du Château d'Olonne

Op villapark Les Jardins du Château d'Olonne kies je uit 3 typen grote, luxe en sfeervol ingerichte gelijkvloerse villa?s. Ze hebben elk een eigen privézwembad. Er is een grote woonkamer en er is een compleet uitgevoerde open keuken. Het terras (te bereiken via schuifdeuren) is overdekt of uitgevoerd met een zonnescherm. Je kijkt uit op je terras met privézwembad en tuinmeubilair. Je hebt een eigen parkeerplaats en een wasmachine.

Grote vrijstaande villa (FR-85180-19) voor 6 personen, opp, 75m2. Er zijn 3 slaapkamers. Elke slaapkamer heeft 2 eenpersoonsbedden. Soms is er een slaapkamer met een stapelbed. Er is een badkamer met bad of douche en er is een apart toilet.

Grote vrijstaande villa (FR-85180-20) voor 8 personen, opp. 100m². Er zijn 4 slaapkamers. De slaapkamers 1 en 2 hebben elk 2 eenpersoonsbedden. Soms is er een slaapkamer met een stapelbed. Er is een badkamer met bad of douche en er is een apart toilet. Boven vind je de slaapkamers 3 en 4, ook elk met 2 eenpersoonsbedden. Er is een 2e badkamer met douche en 2e toilet.

Grote vrijstaande villa (FR-85180-21) voor 8 personen, opp. 125m². Er zijn 4 slaapkamers. Slaapkamer 1 heeft een tweepersoonsbed. Slaapkamer 2 heeft een stapelbed. Er is een badkamer met bad of douche en er is een apart toilet. Boven vind je de slaapkamers 3 en 4, elk met 2 eenpersoonsbedden. Er is een 2e badkamer met douche en 2e toilet.

Populair in Frankrijk

Ontwikkeld door Luv Design