Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In Cannes (Fca257)

Frankrijk, Côte d'Azur, Cannes

  • Happy Home
Al vanaf:
€600,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In Cannes (Fca257)

Dit ruime en modern ingerichte appartement is gelegen in het centrum van de populaire badplaats Cannes. Het ligt tussen de gebieden Palm Beach en Carre d?Or in. U treft hier vele winkels, restaurants, bars en uiteraard de zeer bekende boulevard La Croisette. U kunt hier heerlijk flaneren maar ook vlak achter Boulevard La Croisette vindt u tal van winkels en ziet u de meest luxe merken voorbij komen.



Het appartement zelf ligt op de eerste verdieping en is geschikt voor 4 personen. Er zijn twee slaapkamers met elk een 2-persoonsbed. In de goed uitgeruste keuken met oven kunt u gemakkelijk een typisch Frans gerecht bereiden. Naast een wasmachine is er een wasdroger aanwezig.



Vanuit de woonkamer komt u via de schuifpui op het overdekte terras uit. Naast het strand heeft Cannes veel meer te bieden. Cannes heeft twee mooie havens met de meest mooie en luxueuze boten. De wijk Le Sequet, in het oude deel van Cannes, de Place de la Castre en het museum de la Castre zijn zeker ook een bezoek waard. Op een kleine afstand per boot kunt u de Lérins eilanden bezoeken. Ook in de directe omgeving is veel te zien en te doen.



Voor een veelzijdige vakantie kiest u voor een vakantiehuis in Cannes.

Populair in Frankrijk

Ontwikkeld door Luv Design