Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In Sainte Maxime (Fcv052)

Frankrijk, Côte d'Azur, Sainte Maxime

  • Happy Home
Al vanaf:
€959,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In Sainte Maxime (Fcv052)

Prachtige villa met fenomenaal uitzicht over de omgeving, gelegen in Sainte Maxime. De villa is met veel aandacht en tot in de kleinste details door de eigenaar ingericht in typisch Provençaalse stijl. De eigenaar woont op hetzelfde terrein waar ook een lokale weg langs loopt, maar respecteert uiteraard uw privacy.



De villa is geschikt voor maximaal 6 personen en beschikt over 3 slaapkamers en zelfs 2 badkamers. De keuken is prima uitgerust om een na een heerlijke dag een diner te bereiden. Naast de magnetron en oven is er een vaatwasser aanwezig zodat u ook na het diner heerlijk kunt ontspannen. Tot de villa behoort een groot (50m2) privé zwembad met aansluitend terras. Vanaf hier heeft u een bijzonder uitzicht over het glooiend landschap in de omgeving. Leuk om nog te vermelden is de toren die boven de villa uitkomt. Hierin is een grote slaapkamer gevestigd en geeft een wel heel romantisch karakter.



Mocht u ondanks alle luxe en comfort toch ook de omgeving willen ontdekken dan mag een bezoek aan Pointe des Sardinaux niet ontbreken. Een unieke plek voor een picknick, een strandbezoek of te snorkelen. Het is gelegen naast de kustweg en is nog niet door het massa toerisme ontdekt. Aan de rand van Sainte Maxime is de botanische tuin des Myrtes te bezoeken. Een prachtige tuin van 3 hectare met de meest mooie bomen en planten. Indien u met kinderen reist dan mag een dagje Aqualand niet ontbreken, een waterpark met vele glijbanen, een wildwaterbaan, peuterbaden en ga zo maar door. Voor een veelzijdige vakantie raden wij dit vakantiehuis dan ook zeker aan.

Populair in Frankrijk

Ontwikkeld door Luv Design