Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In Val De Loire (Fec003)

Frankrijk, Midden-Frankrijk, Val De Loire

  • Happy Home
Al vanaf:
€919,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In Val De Loire (Fec003)

Het landgoed St. Marie ligt bij Ardentes, in het zuidelijk deel van het Loiredal, bij Château de Villejovet (huiscode FEC002) en ca. 15 km zuidoostelijk van Chateauroux. Het wordt omgeven door een prachtig landschap met mooie wijngaarden en koolzaadvelden. Vanuit Ardentes is het ca 100 km naar Tours en Blois, de bekendste steden van deze omgeving.


Het grondstuk met tuin grenst aan de river Indre waar u langs de 3 km lange oevers mag vissen. In de tuin zijn tennisbanen, badmintonvelden en een basketbalkorf te vinden. Voor de kleinere kinderen is er een grote zandbak en voor de grotere kinderen is er een fitnessruimte met oa een tafeltennistafel.


Voor het hoofdgebouw bevindt zich het zwembad met terras. De garage biedr ruimte voor 2 auto's. In de voormalige personeelsvleugel staat een wasmachine en een droger.

Het landgoed biedt vertier voor elke leeftijd. Op de onderste verdieping bevinden zich 2 suites met hemelbed, aan één daarvan grenst een kamer met twee stapelbedden. In de ruime, franse woonkeuken is genoeg plaats om met alle bewoners aan tafel te zitten, in de woonkamer staat een radio en een open haard. Op de bovenste verdieping liggen 2 grote tweepersoonskamers en 2 kamers met ieder 2 éénpersoonsbedden.

In Sainte Marie verblijft u op een echte boerderij (zonder dieren), en moet men daarom tijdens het oogstseizoen ( in de zomer) rekening houden met een beetje verkeer.

Verschillende diensten kunnen apart worden besteld:

- Gourmetdiner, eventueel met de mogelijkheid om lokale wijnen en / of kazen te proeven
- proeverij van kaas en wijn
- varken aan het spit
- dagelijkse levering van vers brood
- paardrijden

Andere wensen? Neem contact met ons op. Gelieve vooraf bestellen, indien gewenst. Betaling ter plaatse bij de beheerder.

Populair in Frankrijk

Ontwikkeld door Luv Design