Toon filters
Sluit filters

My little place on the hill

Griekenland, Kefalonia, Korianna

  • Eliza was here
Al vanaf:
€545,-
Bekijk Aanbod

Informatie My little place on the hill

Alleen al om de naam wilde ik er naartoe. En, zo werd me verteld: ?De eigenaar lijkt wel wat op jou.? Iemand die afwijkt van de gebaande paden, die een plek creëerde die je nergens anders vindt, ver weg van de massa.

De eigenaar en bekende acteur Alexandros groeide op in Engeland, maar de Griek is zijn roots nooit vergeten. Zijn ouders bouwden een hotel op Kefalonia en jaren later keerde hij terug naar het eiland waar Moeder Natuur enorm uitpakte. Alex werd verliefd op deze plek en toverde het om in My little place on the hill. Je merkt het meteen als je aankomt: met zijn relaxte voorkomen is Alex het toonbeeld van de ongedwongen levensstijl die er heerst. Samen lopen we rond in de zon. ?Wekenlang heb ik op het eiland gezocht naar de spullen die ik hier wilde gebruiken.? Je vindt modern comfort, sfeer en veel dingen waarvan de glimlach maar niet van mijn gezicht verdwijnt: zelf gemaakte lampen, een aangespoelde tak aan de muur of een ijzerdraadje door de badkamer met een emmertje met knijpers. En dat allemaal gecombineerd met een moderne inrichting. Eenmaal buiten strijken we neer op een picknickbank bij de bar. Zitjes sieren de tuin met oude olijfbomen en palmen, verderop is een loungeplek bij het zwembad. ?Toen ik terugkeerde naar Kefalonia jaren geleden, werd ik op slag verliefd op het eiland, en vooral op deze plek. Dit straalde de rust uit die ik wilde en had de relaxte sfeer die vakantie zo perfect maakt.?

Die avond smeult de barbecue, de kaarsen branden in de zelfgemaakte kandelaars. ?En?? vraagt Alex. ?Dit is My little place on the hill,? glimlach ik. Hij steekt zijn duim in de lucht. ?En je bent er meer dan welkom!?

Populair in Griekenland

Ontwikkeld door Luv Design