Toon filters
Sluit filters

Marialena Villas

Griekenland, Kreta,

  • Eliza was here
Al vanaf:
€505,-
Bekijk Aanbod

Informatie Marialena Villas

De witte huisjes van Manolis zijn heerlijk rustig gelegen op een heuvel met een panoramisch uitzicht op de ?Witte Bergen?. Vrijwel het hele jaar ligt er sneeuw op deze bergen en het is ook de bron van het heerlijke Samaria bronwater. De Marialena Villas hebben een perfecte ligging. Je ervaart er de rust en schoonheid van de natuur, op drie kilometer vind je het zandstrand van Kalives en ook de archeologische schatten van Aptera zijn op een dikke kilometer te vinden. In de omgeving zijn er veel traditionele dorpen en vergeet de hoogstandjes van de natuur niet, zoals de Diktamos Kloof.

De negen huisjes van vader Manolis en dochter Marialena zijn vrijstaand en vormen samen een klein dorpje op een groot terrein. De ontvangst is in de bibliotheek/receptie. Vader en dochter geven iedereen een warm welkom met heerlijke olijfolie en raki uit eigen productie. Het parkje staat vol met bloemborders en bomen die heerlijke schaduwrijke plekken geven.

Voor de kinderen is er een kleine kinderspeelplaats. Er is een wasserette (tegen betaling), Wi-Fi en een barbecue voor gezamenlijk gebruik. Vanaf de heuvel kijk je wonderschoon uit over de omgeving en het motto van Manolis ervaar je er elke dag: 'Living the good life'.

Er zijn twee zwembaden met ligbedden en parasols. Één van de baden mag alleen gebruikt worden door volwassenen. Het andere bad heeft een apart kinderbadje en is uitermate geschikt voor families met kinderen. Op deze manier kan iedereen optimaal genieten!

Populair in Griekenland

Ontwikkeld door Luv Design