Toon filters
Sluit filters

Beyond Villa's

Griekenland, Lefkas,

  • Eliza was here
Al vanaf:
€645,-
Bekijk Aanbod

Informatie Beyond Villa's

?Jamas!? Mijn goede vriend Kostas en ik heffen onze glazen zo hoog als we kunnen. ?Op het goede leven op Lefkas? roep ik uitgelaten. Daarna genieten we van al het lekkers op tafel: olijven, kip, schapenkaas, zongerijpte tomaten, sardientjes en heerlijk vers brood.

Vanmiddag kocht ik op het kleine marktje van Agios Nikitas lokale producten voor een mezedes, een proeverij van Griekse hapjes. Ik kon me toen nog niet bedenken dat ik daarvan zou genieten op misschien wel het mooiste plekje van Lefkas. Kostas en ik reden over een steil weggetje tot we niet meer verder konden. En dat wilden we ook niet, want voor ons lagen drie traditioneel gebouwde villas: Beyond Villa's.

Minutenlang liep ik ademloos rond. Al snel ontdekte ik dat elke villa een privézwembad heeft, beschikt over stijlvol ingerichte kamers en dat het strand van Mylos op een steenworp afstand ligt. Ik kon mijn ogen niet van de ongerepte rotsen houden, totdat de kruidige geur van de mezedes mij uit mijn dagdroom haalde. ?Kom Eliza, wij gaan proeven van het Griekse leven.?

Populair in Griekenland

Ontwikkeld door Luv Design