Toon filters
Sluit filters

Villapark Vargesztes 1B

Hongarije, Noord Hongarije, Vargesztes

  • Happy Home
Al vanaf:
€476,-
Bekijk Aanbod

Informatie Villapark Vargesztes 1B

Het ruim opgezette en comfortabel aangelegde villapark Vargeszetes ligt ongeveer 70 km ten westen van Boedapest en 15 km van de stad Tata . De hoofdstad Boedapest moet u zeker bezoeken. Er worden daarheen vanuit het park regelmatig speciale reizen georganiseerd met de bus. Of wat dacht u van een bezoek aan het Balatonmeer met zijn historische stad Tihany . Geniet van de vele geneugten van de uitstekende Hongaarse gerechten en kwaliteitswijnen .
In het park zijn er in totaal 120 verschillende luxe ingerichte villa's (type H-306/1 Comfort, het type H-306/2 Aqua Plus) en veel sportfaciliteiten . In het centrale gebouw van het park vindt u een groot overdekt zwembad met wellnesscentrum , tafeltennis, biljart, bowling , speelzaal voor kinderen en een restaurant.Buiten vindt u tevens een buitenzwembad met waterglijbaan en peuterbad . Fietsverhuur is ook beschikbaar. Het gebruik van het zwembad, de bubbelbaden en sauna's is al in de prijs van het verblijf inbegrepen! In het restaurant kunt u het ontbijt of half pension bestellen. In het hoogseizoen is er een animatieprogramma voor kinderen .
De prijzen van de villa Type H-306/1 Comfort zijn ingedeeld naar het aantal personen: type A 4 person , 3 person Type B , Type C 6-8 person. Het villapark Vargeszetes is vooral geschikt voor gezinnen met kinderen die het hier een echt paradijs vinden.

Populair in Hongarije

Ontwikkeld door Luv Design