Toon filters
Sluit filters

S 1

Italië, Toscane, Tavarnelle Val Di Pesa

  • Happy Home
Al vanaf:
€760,-
Bekijk Aanbod

Informatie S 1

Deze voormalige boerderij staat in een prachtige Toscaanse vakantieomgeving; bossen, wijngaarden en olijfbomen sieren hier het landschap.
Op het terrein staan twee gebouwen geschikt voor verhuur. Eén daarvan is verdeeld in 6 appartementen en het andere gebouw is een vrijstaande woning. De renovatie is met grote zorg gedaan, de architect heeft alleen gebruik gemaakt van natuurlijke materialen.



De ITC809 is één van de appartementen en geschikt voor 6 personen met 2 slaapkamers. In het appartement is een kluisje, haardroger, satelliet-tv en internet aanwezig.



Voor gemeenschappelijk gebruik is er een zwembad, barbecue, een binnenplaats en een tuin met buitenruimtes voor elk appartement. Op aanvraag kan er een charmante kelder worden geboekt waar een feestje, ceremonie of eetgelegenheid kan worden georganiseerd. Tevens is er op aanvraag een kok en catering service beschikbaar. De toegangsweg naar het terrein toe is een pad van grind over1,6 km.



Op 2 km afstand kunnen de dagelijkse boodschappen worden gehaald. Voor een leuke dagtrip kunt u de stad Siena of Florence bezoeken, beide gelegen op ca 40 minuten rijden. Het 24 km verderop gelegen beroemde dorp San Gimignano is ook zeker een bezoek waard vanwege de hoge torens en het middeleeuwse straatbeeld.

Populair in Italië

Ontwikkeld door Luv Design