Toon filters
Sluit filters

Appartement Berg Comfort

Oostenrijk, Salzburgerland, Niedernsill

  • Happy Home
Al vanaf:
€866,-
Bekijk Aanbod

Informatie Appartement Berg Comfort

Appartementen Berg Comfort voldoen aan alle verwachtingen. De appartementen zijn gelegen op een helling nabij het dorpje Niedernsill, ca. 10 km ten westen van het beroemde centrum Zell am See en slechts een paar kilometers van Kaprun.
Het verblijf in het appartement Berg Comfort overtreft uw verwachtingen. Zo ontvangt u tegen een kleine betaling bijv. uitgebreid ontbijt, onbeperkt bezoek aan sauna, onbeperkt gebruik van koffie en thee. Op het terrein is ook een barbecue hut, waar u lekker ?s avonds kunt barbecueën. U bewoont een van de drie appartementen Berg Comfort.
Het appartement is van alle luxe voorzien. Zo zijn de kamers erg ruim, beschikt u over een home cinemaset met 3D mogelijkheden, Playstation 3, luxe keuken apparatuur, Luxe badkamers, TV op elke slaapkamer en een prachtig uitzicht.
Hier kunt u het hele jaar door skiën op de gletsjer Kitzsteinhorn. In het meer van Zell am See heeft u bij het zwemmen een mooi uitzicht op de besneeuwde toppen van Kitzsteinhorn. U kunt een tochtje maken naar bijv. de bekende Grossglockner met de gelijknamige bergweg, die u tot een hoogte van 2445 m brengt. In Niedersill is een mooi zwembad evenals in het nabijgelegen Piesendorf. Een mooie tocht is naar het meer Weissee, dat u kunt bereiken via de nabijgelegen Enzingeroden en langs het meer Grünsee. Tot aan de Weissee bereikt u een hoogte van ca. 2700 meter. U kunt ook gebruik maken van een kabelbaan. In de omgeving vindt u een aantal golfbanen van hoogwaardige kwaliteit. Zo kunt u bijvoorbeeld op de golfbaan van Zell am See zelfs veel beroemdheden van films of sport tegenkomen. In de omgeving van uw appartement zijn een aantal wandelroutes uitgezet. De meest bekende is een mooie route langs Salzach, naar de watervallen van Krimmels (ten westen ) of naar Zell am See (ten oosten). In appartementen Berg Comfort kunt u geniet van alle luxe en komt u niet te kort.

Populair in Oostenrijk

Ontwikkeld door Luv Design