Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In Ehrwald (Ati745)

Oostenrijk, Tirol, Ehrwald

  • Happy Home
Al vanaf:
€499,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In Ehrwald (Ati745)

Ehrwald is iets bijzonders. Hier vindt u 3 stijle, vriendelijke vakantiewoningen in een oud Ehrwalder landhuis. Het uitzicht op de omliggende bergen zal u verbazen. De bushalte ligt op slechts een minuut lopen. De bus brengt u in de winter snel naar het sneeuwzekere skigebied Ehrwalder Almbahnen. Dit gezinsvriendelijke ski- en snowboard paradijs zorgt voor een onvergetelijke dag op de piste met een hoogte van 1100-1900 meter. 27,5 kilometer perfect geprepareerde pistes voor alle niveaus en moderne skiliften staan ter beschikking. En in de zomer kunt u het natuurlijke berglandschap tussen de Wettersteingebergte en de Mieminger keten ervaren. De 8-persoons gondelbaan brengt u in de zomer naar een ideaal uitgangspunt voor wandel- en mountainbiketochten van verschillende lengtes en moeilijkheidsgraden, rustieke hutten en idyllische bergmeren.
U kunt bijvoorbeeld met de mountainbike direct vanaf het bergstation van de trein naar het dal fietsen. Vanaf het bergstation kunt u ook lopen naar de Zugspitze.
De Zugspitz Arena biedt 6 sensationele skigebieden die snel kunnen worden bereikt en voldoen aan alle eisen. 139 kilometer pistes (inclusief 93 km kunstsneeuw) en 58 bergbanen staan ??tot uw beschikking.
Skiën op de skibaan in Ehrwald, Lermoos, Biberwier, Bichlbach of Berwang betekent afwisseling en onvergetelijk plezier in de sneeuw. Er zijn eenvoudige pistes voor beginners en gezinnen en pistes voor gevorden en ervaren skieërs.

Populair in Oostenrijk

Ontwikkeld door Luv Design