Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In Eisenerz (Ast037)

Oostenrijk, Steiermark, Eisenerz

  • Happy Home
Al vanaf:
€499,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In Eisenerz (Ast037)

Dit vakantiepark in het Eisenerzer Münichtal biedt momenteel 75 vakantieappartementen aan. Ideale omstandigheden voor een actieve/ sportieve vakantie in het steirische bergen. In de toekomst zal dit alpine resort bestaan uit 400 vakantieappartementen. Geniet hier van een actieve vakantie in een mooie landelijke omgeving en maak kennis met de tradities en cultuur. Alle appartementen zijn modern ingericht. De appartementen op de begane grond hebben een eigen tuin en de appartementen op de bovenverdiepingen hebben een eigen balkon. Wij bieden u hier op het groots aangelegde resort in totaal negen appartementen aan. Het resort heeft de beschikking over een groot grasveld en er heerst een sfeer alsof u in een dorp verblijft.

Op ca 3 km zijn een binnen- en buitenbad, tijdens uw verblijf heeft u hier gratis entree. Dit geldt ook voor de stadswandeling in Eisenerz, deze vindt twee maar per week plaats. Huisdieren zijn op aanvraag en tegen betaling mogelijk. ( EUR 10,-/dag).

Ingebed in het markante berglandschap van de Eisener Alpen ligt het plaatske Eisenerz, waarvan de geschiedenis tot rond het jaar 700 teruggaat. In deze plaats werd vooral aan bergmijnbouw gedaan en die traditie is nog steeds in stand.
Kristalheldere bergmeren en groene almweides maken het een mooi gebied voor wandelaars. Indrukwekkende rotsformaties zullen u zeker de adem benemen. De perfect geprepareerde skipistes en langlaufloipen zorgen in de winter voor afwisselende vakantiedagen.

Populair in Oostenrijk

Ontwikkeld door Luv Design