Toon filters
Sluit filters

Villa Montechoro

Portugal, Algarve, Albufeira

  • Happy Home
Al vanaf:
€891,-
Bekijk Aanbod

Informatie Villa Montechoro

Villa Montechoro is voorzien van alle comfort, luxe en veel ruimte. Op korte afstand vindt u het bruisende centrum van de populaire badplaats Albaufeira met zijn heerlijke stranden. Uw villa beschikt over vier separate appartementen die ieder voorzien zijn van een stijlvol ingerichte woonkamer, een kitchenette en televisie. De villa heeft in totaal zeven slaapkamers en zeven badkamers. Ook beschikt de villa over een riante keuken en een gezamenlijke woon- en eetkamer.


Ieder appartement biedt privacy en de inrichting die u van deze villa zou verwachten. Een groene, frisse tuin met privé zwembad en ligstoelen, picknicktafel om heerlijk aan te genieten van de lunch of lokale lekkernijen en voldoende ruimte om de omgeving in u op te nemen.

Verder heeft deze villa twee speelkamers met biljart, een tafeltennistafel, tafelvoetbal en hometrainer. Of wat dacht u van darts spelen met een drankje geserveerd vanuit de bar. In alle rust en stilte ontspannen is mogelijk in de infrarood sauna.



Winkels, restaurants en activiteiten zijn op loopafstand in Albufeira. Deze plaats ligt middenin de Algarve, een populaire vakantiebestemming in Portugal. Met schitterende ongerepte gebieden, nostalgische dorpjes, schitterende stranden en prachtig cultureel erfgoed. Als natuurliefhebber is het volop genieten. Tijdens het prachtige weer even wat verkoeling? Airconditioning is op aanvraag beschikbaar.



Villa Montechoro heeft alles om een fantastische vakantie te beleven en is ideaal voor een grote familie of grote groep.

Populair in Portugal

Ontwikkeld door Luv Design