Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In Porto Do Mos, Lagos (Pta023)

Portugal, Algarve, Porto Do Mos, Lagos

  • Happy Home
Al vanaf:
€228,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In Porto Do Mos, Lagos (Pta023)

De Algarve bestrijkt het hele zuiden van Portugal. In deze streek, die zeer geliefd is als vakantiebestemming, vindt u de plaats Lagos die bekend is om zijn over de blauwe oceaan aangevoerde schone lucht. Vakantiepark Porto do Mos ligt even buiten Lagos, met op loopafstand een strand dat als één van de mooiste van de Algarve geldt.


Uw appartement ligt op de begane grond en u kijkt op het gemeenschappelijke zwembad. U beschikt over internet, een kleine tuin, een ruime moderne keuken en comfortabele banken. Buiten vindt u een heerlijke barbecue op het gezamenlijke terras. Het prachtige strand is een plaatje om te zien, met uitzicht op de machtige okerkleurige kliffen en de azuurblauwe zee.



Lagos moet u zeker bezoeken. Deze op heuvels gebouwde plaats, met een subtropisch aandoende palmboom boulevard, biedt u ruime keuze in restaurants en terrasjes. Genietend op een van de terrasjes kunt u wegdromen over de ontdekkingsreizigers die uit de haven vertrokken om het continent Afrika te gaan ontdekken. In de zomermaanden worden in Lagos, voor kinderen en voor volwassenen, diverse activiteiten georganiseerd. Ook is een bezoek aan het de oude stadsmuur en fort Ponta da Bandeira de moeite waard.


Vanuit Vakantiepark Porto do Mos kan uw ontdekkingsreis in de Algarve beginnen!

Populair in Portugal

Ontwikkeld door Luv Design