Toon filters
Sluit filters

Beach House Madalena

Portugal, Porto, Madalena

  • Happy Home
Al vanaf:
€285,-
Bekijk Aanbod

Informatie Beach House Madalena

Dit ideaal gelegen Beach House Madalena ligt slechts op 30 meter vanaf het strand! Wanneer u op zoek bent naar een echte strandvakantie, dan is dit huis de juiste keuze. Het strandhuis is ideaal voor 8 personen dankzij de 4 slaapkamers en 4 badkamers. Er is internet aanwezig, u heeft een eigen parkeerplaats en een garage.

De tuin beschikt over diverse terrassen en ligbedden waardoor u heerlijk kunt genieten van de zon. Wat is er mooier dan liggen onder een palmboom en luisteren naar de geluiden van de zee? Of heerlijk barbecueën met vrienden of familie op een zwoele zomeravond met een glas Port?


De stad Porto (waar Port oorspronkelijk vandaan komt) mag ook zeker niet aan een bezoek ontbreken. Dit is de op één na grootste stad van Portugal en er is veel cultuur te bewonderen. Het oude centrum van Porto, Ribeira, staat op de werelderfgoedlijst en is hierom zeker een bezoek waard. Wilt u genieten van het strand en af en toe de gezelligheid opzoeken van deze stad? Dan is Beach House Madalena de ideale bestemming.

Populair in Portugal

Ontwikkeld door Luv Design