Toon filters
Sluit filters

Villa Vale das Canas

Portugal, Algarve,

  • Eliza was here
Al vanaf:
€415,-
Bekijk Aanbod

Informatie Villa Vale das Canas

Ongeveer tien jaar geleden ontdekte Ellen tijdens een ochtendrit te paard een fantastische plek op aarde. En wat ze toen nooit had gedacht, was dat ze jaren later op deze heuvel met twee verlaten huisjes zou gaan wonen. Genaamd: landgoed Vale das Canas. Sinds kort heeft Ellen het mooie Portugal verlaten en ingeruild voor haar oude roots; Friesland. Een vriendin van Ellen, Dhyan, is minstens net zo enthousiast en ontfermt zich nu over de gastvrijheid.

Als je even helemaal niemand wilt zien en alleen de stilte wilt horen, is je terugtrekken op Vale das Canas het devies. In de villa voel je je meteen thuis. De inrichting is comfortabel en landelijk, net als de omgeving waarin je verblijft. De serene rust voelt superieur; hier gelden alleen de wetten van de natuur. Zo geniet je ?s avonds van de kracht van het maanlicht. Bij nieuwe maan is het pikkedonker en zie je de ontelbare sterren, bij volle maan kun je ?s nachts gewoon een ommetje maken door het sprookjeslandschap. Over wandelen gesproken: achter Vale das Canas ligt een groot ongerept heuvelgebied waar je uren kunt dwalen zonder iemand tegen te komen. En niet vergeten je paardrijbroek mee te nemen, want als je ergens een mooie buitenrit kunt maken is het hier!

En nu kijk ik vanaf mijn terras uit over dit magische niemandsland. Ik glimlach. Morgen ga ik een van de uitstapjes maken die Dhyan me bij aankomst heeft aangeraden. Want als er iemand een neus heeft voor schoonheid, dan is zij het wel!

Populair in Portugal

Ontwikkeld door Luv Design