Toon filters
Sluit filters

Casa Ruas Verdes

Portugal, Algarve, Presa De Moura

  • Happy Home
Al vanaf:
€937,-
Bekijk Aanbod

Informatie Casa Ruas Verdes

De schitterende villa Casa Ruas Verdes,ligt in een villawijk aan de rand van Sesmarias, op enkele kilometers van de hemels blauwe Atlantische Oceaan. Er is een omheinde tuin die u privacy geeft terwijl u een verfrissende duik neem in uw privé zwembad en die veilig is voor kinderen die in de kleine speeltuin ravotten.



Een inrichting die, met de juiste aandacht die deze villa verdient, zorgvuldig is uitgekozen. Het is prima vakantie vieren op de terrassen met ligstoelen rond het zwembad of schaduwrijk onder een overkapping of bij de prachtige vaste buiten barbecue om het echte buitenleven te proeven. De prachtige keuken is voorzien van alle denkbare gemakken en maakt koken tot een plezier. Een eigen parkeerplaats met overkapping houdt uw auto koel zodat iedereen fris aan de rit begint om toch dat leuke uitstapje te kunnen maken.



Want de omgeving is zeker de moeite waard. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in het plaatsje Portimao, die de grootste sardine vissersvloot van Portugal huisvest in zijn natuurlijke haven aan de Rio Arade delta. Ook een bezoek aan de nabij gelegen stranden mag niet ontbreken. Liggend in de zon tuurt u over de zee en ziet de diverse stranden die hier en daar onderbroken worden door karakteristieke, uit zee omhoog klimmende kliffen.



Na een prachtige tocht door de oogstrelende natuur is het weer prettig thuiskomen in villa Casa Ruas Verdes voor een verkoelend drankje bij uw zwembad.

Populair in Portugal

Ontwikkeld door Luv Design