Toon filters
Sluit filters

Casa Marinha Beach

Portugal, Algarve, Lagoa

  • Happy Home
Al vanaf:
€434,-
Bekijk Aanbod

Informatie Casa Marinha Beach

Prachtig locatie, uitgebreide luxe, heerlijk ruim, zeer stijlvol. Het zijn uitdrukkingen die zeker van toepassing zijn op dit schitterende en van alle moderne gemakken voorziene appartement.


Dit prachtige kleinschalige appartementencomplex biedt alle luxe. Het gezamenlijke terras voor een smakelijk ontbijt, diner of zomers drankje, doet u gelijk relaxed wegdromen of actief achter de barbecue plaats nemen. Of u stapt van het terras, met de grassprietjes tussen uw tenen, naar het riante zwembad met kinderbad om een verkoelende duik te nemen of een opfrisser onder de buitendouche.


Wat dit appartement zo bijzonder maakt, is dat u op korte loopafstand van het strand bent. Dit strand is een natuurwonder op zich. Omgeven door rotsformaties en kliffen ligt een oogverblindend strand met natuurlijk het schitterende blauwe water van de zee. Het is wel even klimmen over de tientallen treden naar dit pareltje van natuurschoon, maar het is zeker de moeite waard om uzelf te belonen met deze natuurpracht.


Op zoek naar meer avonturen? Bezoekt u dan eens Carvoeiro, een authentiek vissersdorpje dat op typisch mediterrane wijze tegen en tussen de rotsen is gebouwd. Hier vindt u ook, bovenop een klif, ruïnes van het oude fort Nossa Senhora da Conceição waarvandaan u een schitterend uitzicht heeft over kaap Carvoeiro en de Atlantische Oceaan.


Casa Marinha Beach is dé aangewezen plek voor een avontuurlijke of relaxte vakantie.

Populair in Portugal

Ontwikkeld door Luv Design