Toon filters
Sluit filters

Anniek

Spanje, Costa Brava, Albanyà

  • Belvilla
Al vanaf:
€3.480,-
Bekijk Aanbod

Informatie Anniek

Can Mas is schitterend gelegen in een bosrijk gebied op circa 1 km afstand van het dorpje Albanyá. Via een prachtige weg vol bochten en adembenemende uitzichten, arriveert u bij de door bossen en bergen omgeven gerenoveerde laat-middeleeuwse herenboerderij (Masia)'Can Mas'. Can Mas kent een geschiedenis die teruggaat tot de 13e-eeuw en is volledig vernieuwd in 2002. Het gebouw, opgetrokken in Romaanse stijl, bestaat uit zes modern ingerichte appartementen en één modern ingerichte vakantiewoning. Het merendeel van de woningen heeft een privé terras of balkon op het zuiden met tuinmeubelen. Op het mooi aangelegde terrein bevindt zich een gemeenschappelijke tuin met zwembad en tuinmeubelen. Het gemeenschappelijke zwembad met zonneterras ligt centraal op het terrein en er is een speeltuin aanwezig voor de kinderen.

Uw modern ingerichte vakantiewoning bestaat onder andere uit een op de begane grond gelegen woon/eetkamer, open keuken en toilet. Op de eerste etage heeft u de beschikking over 3 slaapkamers, badkamer en toilet.

Op het landgoed heeft u ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld uw bruiloft of huwelijksjubileum te vieren; er is een ruime zaal met alle faciliteiten aanwezig.

Albanyá ligt circa 25 km ten westen van Figueres, de plaats waar Dalí zijn meeste werken heeft geschilderd. Een bezoek aan het Dalí Museum is dan ook een absolute must. U bevindt zich in een mooie omgeving en toch dichtbij Figueres en de kust. Er zijn uitstekende bergwandelingen te maken door de ongerepte natuur.

Populair in Spanje

Ontwikkeld door Luv Design