Toon filters
Sluit filters

Albera

Spanje, Costa Brava, Capmany

  • Belvilla
Al vanaf:
€2.672,-
Bekijk Aanbod

Informatie Albera

Het landhuis is verdeeld in vier appartementen. Dit vakantieverblijf ligt op de eerste etage van een landhuis. Het landhuis dateert uit de zeventiende eeuw. Het is volledig gerenoveerd met behoud van de oorspronkelijke stijl. De natuurstenen muren en de houten balken zijn in tact gebleven. Het appartement beschikt over een terras dat je deelt met de bewoners van een ander appartement. Je beschikt over veel faciliteiten om je te ontspannen. In de grote gemeenschappelijke tuin met overdekte terrassen staan speeltoestellen. Binnen is er een zwembad en een whirlpool . Binnen vermaak je je in de recreatieruimte. De liefhebbers kunnen een potje biljarten of pingpongen. In het hele huis is draadloos internet beschikbaar.

Het is een dorpje van 500 inwoners dat tussen de bergen van de Pyreneeën en de Costa Brava ligt. Wil je een keer buiten zwemmen, dan hoef je niet ver te gaan. In de buurt ligt een openbaar openluchtzwembad. Voor je dagelijkse boodschappen rijd je ongeveer vijf kilometer.

Het vakantiehuis ligt 25 kilometer van de stranden van de Costa Brava. Een dagtocht naar Barcelona en de kloosters van Montserrat is goed te doen. Het middeleeuwse Girona is ook een bezoek waard. Voor de liefhebbers van Dali is het museum in Figueras aan te bevelen.

Populair in Spanje

Ontwikkeld door Luv Design