Toon filters
Sluit filters

Canalda - Pubilló 1

Spanje, Catalonië Binnenland/Pyreneeën, Odèn

  • Belvilla
Al vanaf:
€3.412,-
Bekijk Aanbod

Informatie Canalda - Pubilló 1

Dit is een vakantiewoning in een herenboerderij die dateert van de acttiende eeuw. De boerderij is volledig gerestaureerd met behoud van de typische rustieke architectuur. De boerderij ligt in de Pyreneeën in de streek Alt Solsonés, te midden van spectaculaire uitzichten, beekjes en een omgeving die uitnodigt tot diverse excursies en activiteiten. Op het landgoed (250ha) staan verschillende gebouwen waaronder het huis van de oorspronkelijke herenboeren, het huis van de arbeiders die op de boerderij werkten en de stallen. Alle huizen zijn gerestaureerd tot comfortabele landelijke vakantiewoningen.

Het huis El Pubilló is verdeeld in twee geschakelde woningen met ieder een eigen entree. Huis El Pubilló 1 heeft de ingang op de eerste etage en huis El Pubilló 2 heeft de ingang op de begane grond. Buiten vóór ieder huis vind je een privé-barbecue. Ook is er een gedeeld zwembad (10x6m.)

Op de in werking zijnde boerderij worden o.a. paddestoelen, aardappelen, aromatische planten en bomen gekweekt, wordt honing gemaakt en worden er schapen en koeien gehouden.

Populair in Spanje

Ontwikkeld door Luv Design