Toon filters
Sluit filters

Canalda - Pubillò 2

Spanje, Catalonië Binnenland/Pyreneeën, Odèn

  • Belvilla
Al vanaf:
€4.526,-
Bekijk Aanbod

Informatie Canalda - Pubillò 2

Dit landgoed dateert uit de achttiende eeuw en is volledig gerestaureerd met behoud van de typische rustieke architectuur. Het landgoed ligt in de Pyreneeën in de streek Alt Solsonés, te midden van spectaculaire uitzichten, beekjes en een omgeving die uitnodigt tot diverse excursies en activiteiten. Op het landgoed (250ha) staan verschillende gebouwen waaronder het huis van de oorspronkelijke herenboeren, het huis van de arbeiders die op de boerderij werkten en de stallen. Alle huizen zijn gerestaureerd tot comfortabele landelijke vakantiewoningen t.b.v. het agrotoerisme.

Op het landgoed worden o.a. paddestoelen, aardappelen, aromatische planten en bomen gekweekt, honing gemaakt en worden er schapen en koeien gehouden.

Het vakantiehuis El Pubilló is verdeeld in 2 geschakelde woningen met ieder een eigen entree. Huis El Pubilló 1 heeft de ingang op de 1e verdieping en huis El Pubilló 2 heeft de ingang op de begane grond. Buiten vóór ieder huis vindt u een privébarbecue. Ook is er een gedeeld zwembad (10 x 6 m)

Populair in Spanje

Ontwikkeld door Luv Design