Toon filters
Sluit filters

Hotel Spa La Romana

Spanje, Alicante, La Romana

  • Eliza was here
Al vanaf:
€459,-
Bekijk Aanbod

Informatie Hotel Spa La Romana

?De eeuwenoude wijnboerderij was uitgeblust. Wijn produceerde hij niet meer, hij was duidelijk opzoek naar een nieuwe functie in dit leven?, Magdalena lacht en knipoogt. Jaren geleden kochten haar ouders de finca en meteen was ze verkocht. ?Ik voelde zoveel potentie bij deze plek. Ik zag in mijn hoofd beelden van mensen die er rondliepen en genoten van heerlijk eten in de tuin en aan het zwembad tuurden naar het landelijke leven van de Costa Blanca. Ik zag voor me hoe er een moderne spa zou komen, waar gasten zouden genieten van massages, sauna?s en baden, allemaal met een Moorse inslag. Ik zag hotelkamers van charme en stijl. Met modern design, strakke lijnen maar wel met warmte. Ik zag grote moderne ramen, gemixt met de authentieke elementen van de finca.?

Magdalena houdt haar adem in. We kijken rond in haar Hotel Spa la Romana. ?En toen gaven mijn ouders mij de sleutels.? Blijkbaar sprak haar enthousiasme ook voor haar ouders boekdelen. Tot in de details had ze haar plannen uitgewerkt in haar hoofd. Ik kijk rond. In sommige delen van het hotel zijn de oude wijnvaten nog zichtbaar, de mooie authentieke elementen prijken, maar het moderne siert hoogtij. Grote ramen, licht en ruimte. Kunst. Mooie objecten. Magdalena is er één van de details. Twee jaar nam ze de tijd om alle beelden in haar hoofd werkelijkheid te maken.

?En o ja,? ze staat stil als we in de bloeiende tuin aankomen. ?En in mijn hoofd glimlachten de gasten de hele dag.? Ik kijk haar aan en bedenk me: ik ook en je poetst die glimlach er niet zo makkelijk meer vanaf. Helemaal niet als ze vraagt: ?Zin in een massage??

Populair in Spanje

Ontwikkeld door Luv Design