Toon filters
Sluit filters

Villas del Alba

Spanje, Andalusië, Alhaurin de la Torre

  • Eliza was here
Al vanaf:
€289,-
Bekijk Aanbod

Informatie Villas del Alba

Enkele weken geleden werd ik getipt over een bijzondere bestemming: Villas del Alba in Andalusië, net buiten Malaga. Omdat de verhalen over de levenslustige eigenaren mij goed in de oren klonken, besloot ik zo snel mogelijk op onderzoek uit te gaan. En nu zit ik hier, op het verandadek, luisterend naar de geschiedenis van dit Nederlandse stel dat mij zojuist hartelijk ontvangen heeft.

?Wij hebben elkaar in 1988 in Spanje leren kennen?, vertelt Corinne mij, terwijl ze haar partner Jeroen een gelukzalige glimlach toewerpt. ?Toen we jaren later de kans kregen hier in Zuid-Spanje een paradijsje te vestigen, konden we dat niet laten.? Ik luister opgetogen naar hun avonturen. Voordat ze zich in Spanje vestigden, runden Corinne en Jeroen twaalf jaar lang een duikschool in een klein plaatsje aan de westkust van Australië. Vervolgens reisden ze met hun twee dochters via Afrika en de Verenigde Staten terug naar Europa. En ook hier, in het prachtige Alhaurin de la Torre, is het ze opnieuw gelukt een bijzondere plek te creëren.

Als Corinne en Jeroen mij met een koud glas ijsthee op de comfortabele strandbedden aan de rand van het zwembad hebben achtergelaten, neem ik de omgeving eens goed in me op. Achter mij staan drie fraaie, vrijstaande, houten villa?s en als ik opzij kijk, zie ik de kust van Malaga en de eindeloze binnenlanden van de Sierra de Mijas. ?Dus dit is het lot van levensgenieters?, mijmer ik. ?Wie durft, bereikt de mooiste dingen.?

Populair in Spanje

Ontwikkeld door Luv Design