Toon filters
Sluit filters

Hotel Mas La Casassa

Spanje, Catalonië, Sant Gregori

  • Eliza was here
Al vanaf:
€345,-
Bekijk Aanbod

Informatie Hotel Mas La Casassa

?Ik moet je een geheim vertellen. Het best bewaarde geheim van Catalonië.? Samen met mijn goede vriendin Esma zit ik op het terras, aan de rand van een groot plein in Gerona en kijken we geamuseerd naar de mensen die voorbij struinen. Ik draai mijn gezicht nieuwsgierig naar Esma toe. Een geheim? ?Hier vlakbij ligt Mas la Casassa, daar móet je echt een keer geslapen hebben. Ik beloof je dat je er heerlijk relaxed vandaan zult komen.? Dat laat ik me geen twee keer zeggen.

Even later stuurt Esma de auto over kronkelweggetjes langs uitgestrekte velden, bossen en hoge bergen. Amper tien minuten later zie ik de poort duidelijk liggen, tussen de bomen en wandelpaden. Volgens Esma bestrijkt het terrein 600 m2. O? Dus achter deze bomen ligt nóg meer groen? Ik wil zo snel mogelijk de auto uit springen om de tuin te ontdekken, maar Esma trekt me mee naar onze kamer. ?Geloof me, je zult verrast worden.? Dat is nogal zacht uitgedrukt, blijkt als de deur van de suite openzwaait. Een prachtig groot bed, een fantastische badkamer, een fles champagne, vers fruit? En zelfs een zwembad op de kamer. Met open mond gaap ik de kamer rond, terwijl Esma staat te glunderen in de deuropening.

Om bij te komen, gaan we even zitten bij het zwembad, onder een van de rode parasols. ?Proost! Op je vakantie.? Esma heeft een flesje wijn gehaald en installeert zich op de ligstoel naast me. Ik kijk naar de bomen verderop en verheug me nu al op een duik in mijn privézwembad. Dit is inderdaad een heel goed geheim. 

Populair in Spanje

Ontwikkeld door Luv Design