Toon filters
Sluit filters

La Colina

Spanje, Ibiza, Santa Eulalia

  • Eliza was here
Al vanaf:
€615,-
Bekijk Aanbod

Informatie La Colina

De eeuwenoude ?camino? die vanaf de hoofdweg direct naar mijn logeeradres leidt, is veelbelovend. In groene velden aan weerskanten van de weg zie ik volop abrikozenbomen en olijfbomen staan en stenen muurtjes omheinen het land. Het enige geluid dat ik hoor, is afkomstig van een dikke bromvlieg die loom om mijn hoofd zoemt.

Dan duikt ineens aan het einde van de weg de kleurijke tuin van La Colina op. Het lijkt wel een vrolijke oase temidden van dit traditionele, groene landschap. Prachtige palmbomen omringen het witte pand en bougainville groeit uitgelaten langs de oude muren. ?Welkom in onze finca!?, roept eigenaresse Marion, terwijl ze mij een verkoelend welkomstdrankje aanreikt. ?Zal ik je meteen maar even rondleiden?? Ik laat mijn rugzak op het terras ploffen en volg haar direct. Wat ik zie, maakt me namelijk erg nieuwsgierig!

En mijn verwachtingen worden niet teleurgesteld. Overal proef ik de authentieke sfeer van het pand, maar tegelijkertijd kan ik hier genieten van modern comfort. En om het gevoel van een oase compleet te maken, is er een heerlijk zwembad aangelegd. Ik zoek een rustig plekje op tussen de palmbomen en laat vanuit mijn hangmat het uitgestrekte landschap op me inwerken.

Populair in Spanje

Ontwikkeld door Luv Design