Toon filters
Sluit filters

Lipno Lake Resort

Tsjechië, Zuid Bohemen, Lipno nad Vltavou

  • Belvilla
Al vanaf:
€3.298,-
Bekijk Aanbod

Informatie Lipno Lake Resort

Luxe, comfort en plezier. Dit zijn de eerste woorden die te binnen schieten wanneer je op dit prachtige vakantiepark verblijft.

Je verblijft in een 6-kamer appartement op de tweede en derde verdieping. De kamers zijn ruim en kleurrijk, en je beschikt zelfs over een eigen sauna!

Buiten het appartement is natuurlijk veel te doen. Er zijn zwembaden, speeltuinen, sportvelden en veel andere faciliteiten. Loop eens langs de promenade met winkeltjes, een informatiecentrum en diverse horecagelegenheden. In de omgeving kan je tennissen of fietsen huren.

Het Resort is gelegen in het Sumava-gebergte, één van de mooiste gebieden van Tsjechië. Je kunt hier wandelen en prachtige fietstochten maken. Het Lipno meer is het middelpunt van dit gebied, en dit grote recreatiemeer is een paradijs voor waterliefhebbers. Zwemmen, roeien, vissen, het kan er allemaal! Op het terras, direct aan de haven, kan je tegelijk genieten van een heerlijke maaltijd en het mooie uitzicht.

Voor de cultuursnuivers is er het stadje Cesky Krumlov (35 km). Een wandeltocht door het centrum neemt je mee naar vervlogen tijden. Er zijn veel leuke winkeltjes en restaurants waar je kan genieten van Tsjechische specialiteiten.

Populair in Tsjechië

Ontwikkeld door Luv Design