Toon filters
Sluit filters

Happy Hill

Tsjechië, N-Bohemen/Reuzengebergte, ?erný D?l

  • Belvilla
Al vanaf:
€450,-
Bekijk Aanbod

Informatie Happy Hill

Het kleinschalige vakantiepark Happy Hill ligt in Cista op een zonnige zuidhelling met een prachtig uitzicht over het Reuzengebergte. De vakantiehuizen liggen verspreid over het terrein en beschikken hierdoor over voldoende privacy.

In de wintermaanden met een dik pak sneeuw is deze mooie omgeving nog sprookjesachtiger. Op slechts 2 km van het vakantiepark Happy Hill ligt het skigebied van Cerny Dul; een ideaal gebied voor de beginnende skiër en kinderen.

Vakantiepark Happy Hill is een ideale bestemming voor gezinnen met kinderen. Op het park is een grote speeltuin, tafeltennistafels en een sportveld (voetbal, badminton e.d.). Voor het nodige waterplezier op zomerse dagen zal het (opzet) zwembad (7 x 3 m, diep 1,20 m) achter de receptie ieders favoriet zijn!

De gezellige vakantiehuizen zijn geschikt voor 6 personen en van alle gemakken voorzien. Iedere woning beschikt over 2 parkeerplaatsen, een veranda met tuinmeubilair en een deels schuin aflopende tuin rondom het huis. Door het karakteristieke ontwerp en het gebruik van natuurlijke materialen passen de woningen uitstekend in de prachtige omgeving.


Populair in Tsjechië

Ontwikkeld door Luv Design