Toon filters
Sluit filters
Tunesië

Historisch en goedkoop op vakantie naar Tunesië

 

Tunesië is bekend om haar ruïnes en ook om de mogelijkheid om goedkoop op vakantie te gaan aan de Middellandse zee. Een land waar zon, zee, strand en geluk elkaar ontmoeten en de combinatie van al deze gemakken niet veel hoeft te kosten. Er zijn talloze manieren om te genieten van dit Maghreb-land, echter zijn er wereldberoemde voorbeelden die niet gemist mogen worden:

 

Het Amfitheater van El Djem

Het grootste Colosseum van Noord- Afrika dat tijdens het Romeinse rijk 35,000 toeschouwers kon huizen, trekt jaarlijks duizenden bezoekers die dit juweel van El Djem komen bewonderen. Bij uw bezoek aan Tunesië kan deze bezienswaardigheid onderdeel zijn van uw vakantie.

 

Carthago

3000 jaar geleden gesticht en rijkelijk geladen met een lange interessante geschiedenis, is de archeologische omgeving van Carthago, een nodige attractie van Tunesië, Bekend om haar prachtige ruïnes, waar de authenticiteit van Carthago en het Romeinse tijdperk, gelijktijdig geproefd kan worden.

 

Dougga/Thugga

Een archaïsche oude Fenicische stad met een indrukwekkend landschap en bouwwerk die vlagen van de Romeinse tijd en Byzantijnse tijd nog laten zien. De kleine plaats toont aan hoe weinig land, macht niet in de weg hoeft te staan. Thugga was de hoofdstad van de Fenicische staat en ontwikkelde zich tot een belangrijke handelsstad van Carthago.

 

Naast de besproken bezienswaardigheden die u niet mag missen tijdens uw bezoek aan Tunesië, zijn er voor de liefhebbers van warmte, zonnige stranden die grenzen aan de tijdloze Middellandse zee. Ten slotte kent Tunesië vakantiehuizen en veel bezochte hotels die een combinatie van luxe en betaalbaarheid bieden. Reizen naar Tunesië kan om die redenen in de vorm van een goedkope vakantie.

Vakantie Tunesië

5

Reizen gevonden, 1 - 1
Sorteren op:
Ontwikkeld door Luv Design