Toon filters
Sluit filters

Villa Kangotan

Turkije, Zuid-Egeïsche kust,

  • Eliza was here
Al vanaf:
€990,-
Bekijk Aanbod

Informatie Villa Kangotan

Soms klòpt het gewoon: de wijn bij je maaltijd, of het parfum bij je stemming. Het kan bijna niet beter! Uiteraard is het een kwestie van smaak, van gevoel, en je kunt meestal niet eens precies aanwijzen waar het ?m precies in zit. Zo klopt het in Villa Kangotan ook helemaal! En hoewel een gevoel of ervaring moeilijk is om in woorden te beschrijven, ga ik het toch proberen, want het is het waard!

Ik ben een groot liefhebber van bijzondere architectuur. Dit is een van de redenen dat ik door iemand getipt werd om eens een kijkje te gaan nemen in de oude villa van Ahmet: hij zou het geweldig mooi hebben ontworpen en ingericht. En ik mocht er komen logeren! Met hoge verwachtingen en een vrolijk gevoel reed ik de oprijlaan op van Villa Kangotan: een groots wit gebouw, wat nog witter leek door het heldere zonlicht dat het bescheen.
Ik stapte mijn auto uit en hoorde het zachte getjirp van een vogel, terwijl een zacht briesje door mijn haar streek. Gek genoeg kan ik me niet herinneren dat Ahmed me de hand schudde ? maar het gevoel dat ik kreeg toen ik de villa binnenstapte herinner ik me des te beter! Een mix van geluk en verbazing met een vleugje nieuwsgierigheid naar de rest van de villa? Een lichte ruimte, met grote ramen en witgepleisterde muren. Strak, maar toch typisch Turks door het gebruik van mooie houten meubels, authentieke turkse tapijten en ronde vormen. Rond en vierkant samen, zoals in het hoekje met de charmante ronde bank, èn met een open haard! Ja, dit klopt helemaal, voel ik! De wenteltrap roept me om naar boven te komen, en daar vind ik een bibliotheek! Geweldig, ik zie mijzelf al lekker onderuit op de bank zitten met een van deze boeken, of ? die uitnodigende openslaande deuren kan ik niet weerstaan - op het dakterras!

?Zal ik je de tuin en het zwembad nog even laten zien?? vraagt Ahmet met glimlachende ogen. Zoals het binnen ?klopt?, klopt het buiten misschien nog wel meer. Over de tuin zal ik verder niets zeggen ? ga er zelf eens kijken, ik weet zeker dat het jouw hart ook sneller doet kloppen!

Populair in Turkije

Ontwikkeld door Luv Design