Toon filters
Sluit filters

Villa Tiara

Curaçao, Curacao, Willemstad

  • Belvilla
Al vanaf:
€6.060,-
Bekijk Aanbod

Informatie Villa Tiara

Deze heerlijke villa ligt op een resort beschikt over een privé zwembad en is omringd door een prachtige tropische tuin. In het midden van deze tuin ligt een mooi meer. Geniet van een droomvakantie met het ultieme Caribische gevoel in deze prachtige villa!

De villa beschikt over een comfortabel en luxe interieur en is gelijkvloers. De villa heeft een moderne woonkamer met een zithoek en een eettafel. U kunt heerlijk koken in de ruime keuken die van alle gemakken is voorzien. De villa beschikt over een ruime patio met uitzicht op de tuin en comfortabel meubilair waar u kunt chillen en van een goed glas wijn kunt genieten.

Als gast mag u gebruik maken van alle faciliteiten die het resort biedt; waaronder het zwembad en de spa en wellness. Het strand van Mambo Beach met
de hippe strandtent Cabana Beach ligt op 5 minuten rijden afstand, waar elke zondag heerlijke live muziek in combinatie met happy hours plaats vinden!

Let op! De tarieven per nacht zijn exclusief de service charge van 17%. Dit percentage bestaat uit de volgende elementen; energie, gas, water, licht en omzetbelasting.

Populair in Curaçao

Ontwikkeld door Luv Design