Toon filters
Sluit filters

Caruso

Italië, Toscane/Elba, Segalari

  • Belvilla
Al vanaf:
€1.120,-
Bekijk Aanbod

Informatie Caruso

Villa Caruso is een mooie villa bestaande uit 4 verschillende appartamenten waarvan 3 te koppelen met tussendeuren. Het vierde appartament ligt op de begane grond, maar nog steeds grenzend aan de andere appartementen.
Het is dus een zeer geschikte accommodatie voor verschillende families of groepen die samen reizen.

U verblijft in een natuurlijke omgeving tussen de Chianti-heuvels begroeid met olijfbomen. De zitkamer is gezellig ingericht met originele houten meubels en hier staat ook een robuuste Toscaanse open haard. Samen met de tegelvloer en het houten plafond levert dit een mooie oude sfeer op. Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer, privacy voor iedereen. Voor het huis is genoeg plaats om te genieten van de Toscaanse zon of u kunt in de schaduw van de tuin rustig buiten eten.

U kunt wandelingen maken of fietsen op de mountainbike door de omgeving, of aan de rand van het privé zwembad in de tuin verkoeling zoeken.
Voor de lezers onder u is het fantastische grote terras met panoramisch uitzicht een aanrader. Bovendien is dit terras uitermate geschikt voor gezellige Toscaanse dineetjes in de buitenlucht.

Op slechts tien kilometer afstand vindt u het prachtige stadscentrum van Florence. Vanaf het landgoed Relais Villa Caruso heeft u schitterende uitzichten over de heuvels ten noorden van Florence. Vanuit een naburig dorp, Trespiano 5 km, vertrekt iedere 20 minuten de stadsbus naar het centrum van de stad. 

Populair in Italië

Ontwikkeld door Luv Design