Toon filters
Sluit filters

Bozzone Residenza Gialla

Italiƫ, Toscane/Elba, Braccagni

  • Belvilla
Al vanaf:
€728,-
Bekijk Aanbod

Informatie Bozzone Residenza Gialla

Dit appartement (75 vierkante meter) voor zes personen ligt op Residence Bozzone. Het appartement ligt op de begane grond en de verdieping en heeft een eigen terras met zitje. De eigenaren struinen markten en winkels over de hele wereld af om steeds met iets nieuws en unieks terug te komen om de woningen mee in te richten. De kinderen zullen zich hier uitstekend vermaken, want voor hen heeft Residence Bozzone een enorme grastuin met speeltoestellen. Ook is er een ruimte met tafeltennis, -voetbal en biljart. En wat dacht je van de gedeelde BBQ of van het gezamenlijke zwembad (16 x 6 m, diep 0 - 1.20 m) met jacuzzi. De sportievelingen kunnen fietsen huren en is er een driving range.

Residence Bozzone ligt in de Maremma in het zuidwesten van Toscane. Ontdek de schoonheid van de kustlijn met badplaatsen als Castiglione della Pescaia (15 km), Marina di Grosseto (25 km) en Punt'Ala (45 km).

Een vakantiehuis in Toscane betekent genieten. Bezoek de ingeslapen dorpjes waar de tijd heeft stilgestaan. Laat je betoveren door het landschap van glooiende heuvels met cipressen, kastelen, kerkjes en vestingstadjes.

Populair in Italiƫ

Ontwikkeld door Luv Design