Toon filters
Sluit filters

Bungalow B6

Italië, Toscaanse Kust, Scarlino

  • Happy Home
Al vanaf:
€630,-
Bekijk Aanbod

Informatie Bungalow B6

In het plaatsje Scarlino aan de voet van Monte d?Alma, gelegen in het zonnige zuidelijke deel van Toscane, ligt het bungalowpark Vallicella. Op slechts 12 kilometer van de prachtige ?blauwe vlag? stranden van Follonica aan de Tyrreense Zee. De omgeving van het park is heerlijk groen en bebost waardoor er voldoende schaduw plekjes zijn om heerlijk te kunnen zitten.

De geheel uit hout opgebouwde geschakelde bungalows zijn eenvoudig en functioneel ingericht. Het park is zeer milieubewust. Op het park zijn veel faciliteiten zoals gezamenlijke zwembaden die open zijn van 1 mei tot 30 september. Bij het zwembad is ook een whirlpool, buiten douche en zitmeubelen met parasols. Bij het zwembad(terras) worden ook één á twee keer per week optredens verzorgt.

Alleen voor in en uitladen is het toegestaan op het park te rijden, u parkeert op het algemene parkeerterrein. Te huur op het park: tennisbaan, mountainbikes, scooters. Voor gemeenschappelijk gebruik is er een grote barbecue.

Heeft u even geen zin om te koken? Het park heeft ook een smackbar, pizzeria en restaurant. Bovendien kunt u een drankje drinken in de wijn-o-theek. Er zijn veel animatieactiviteiten op het park.

Populair in Italië

Ontwikkeld door Luv Design