Toon filters
Sluit filters

S 3

Italië, Toscane, Tavarnelle Val Di Pesa

  • Happy Home
Al vanaf:
€679,-
Bekijk Aanbod

Informatie S 3

Op een fantastische locatie vindt u, verscholen tussen de eeuwenoude olijfbomen en bossen, dit landhuis dat stamt uit 1100. Bestaande uit 2 gebouwen, bewoont u in 1 van de gebouwen een van de 6 appartementen met eigen buitenruimte. De restauratie van het pand is gebeurd zonder afbreuk te doen aan de oorspronkelijke architectuur, met gebruik van alleen natuurlijke materialen.



Uw appartement is prachtig ingericht en voorzien van alle comfort; u beschikt over Wi-Fi, een haardroger, kluis, een satelliet-TV en een telefoon. Daarnaast kunt u, tegen een vergoeding ter plaatse, zelfs gebruik maken van een kok, catering, huishoudelijke hulp en dagelijkse schoonmaak. Zo kunt u helemaal ontspannen tijdens uw vakantie!



De beheerder woont op het terrein, waar u terecht kunt met uw vragen. Tevens is er verkoop van typische streekproducten en indien u iets te vieren heeft; de kelder in de oude toren is omgetoverd tot ruimte om in stijl elke gelegenheid te vieren.



Wenst u met een grotere groep te verblijven? Appartement ITC809 en ITC80 kunnen met elkaar verbonden worden. Een van beide gebouwen is een aparte wooneenheid, een villa voor 10 personen (ITC816).



Op het terrein, dat te bereiken is middels een grindweg, is er een binnenplaats met tuin en er is een heerlijk gemeenschappelijk zwembad. U kunt er barbecueën en er is een gezellige houtkachel.



Gaat u er liever op uit? Florence is iets langer dan een half uur rijden vanaf uw vakantiehuis, maar ook San Gimignano, Poggibonsi en Siena zijn goed te bereiken voor een dagje cultuur snuiven, op het terras genieten van een drankje of heerlijk shoppen.

Populair in Italië

Ontwikkeld door Luv Design