Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In Dronten (Hfl001)

Nederland, Flevoland, Dronten

  • Happy Home
Al vanaf:
€798,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In Dronten (Hfl001)

Deze comfortabele ingerichte accommodatie ligt op een vakantiepark in de buurt van Dronten aan het Ketelmeer. Dit ruime, vrijstaande vakantiehuis is dé stek om in alle seizoenen te genieten. Met wat koudere dagen kunt u heerlijk tot rust komen in uw eigen sauna of bubbelbad.
Op zomerse dagen kunt u lekker vertoeven op het grote terras, waar voldoende plek is voor het gehele reisgezelschap. Er is een gemetselde houtskool barbecue aanwezig waar u gebruik van kunt maken.



Op het park vindt u een verwarmd openlucht zwembad, waar u van midden mei tot eind september gebruik van kunt maken. Daarnaast kunt u zich ook vermaken op de tennisbaan en de jeu de boulesbaan. De woning ligt zeer centraal gelegen in Flevoland. U kunt een bezoek brengen aan Bataviastad in Lelystad, op slechts 30 minuten afstand. Wat wij ook zeker aanraden om te bezoeken is Schokland in de Noordoostpolder, dit is op circa 10 minuten afstand. En met het hele gezin kunt u natuurlijk ook een bezoek brengen aan attractiepark Walibi World. Dit pretpark ligt op ongeveer 20 kilometer van uw vakantiewoning.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design