Toon filters
Sluit filters

Emerald Appartementen

Nederland, Rhodos, Trianda

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€199,-
Bekijk Aanbod

Informatie Emerald Appartementen


Zonvakantie Rhodos - Emerald Appartementen ***+


Bent u toe aan zon, zee en strand? Boek dan nu een voordelige zonvakantie met verblijf in Emerald Appartementen op het schitterende Griekse eiland Rhodos. Door de vele bezienswaardigheden, die het grootste eiland van de Dodecanese biedt, hoeft u zich absoluut niet te vervelen. Maak kennis met de Griekse cultuur en kom volledig tot rust.



Het gemoedelijke familiecomplex Emerald Appartementen bestaat uit een hoofdgebouw en 3 bijgebouwen. In de fraai aangelegde tuin met zonneterras kunt u in alle rust genieten van het heerlijke Griekse klimaat. Ben u toe aan verkoeling dan kunt u terecht in één van de 2 zwembaden. Ook aan de jonge gasten is gedacht met 2 kinderzwembaden en een speeltuin. Voor de lekkere trek en een drankje is er een pool/snackbar. Het strand van Kremasti is gelegen op slechts 300m van Emerald Appartementen. Ga heerlijk zonnebaden of maak een mooie strandwandeling en geniet van de natuurrijke omgeving.



Vanuit Emerald Appartementen heeft u de mogelijkheid om schitterende uitstapjes te maken. Zo mag een bezoek aan Rhodos-stad, genoteerd op de Werelderfgoedlijst van UNESCO, tijdens uw zonvakantie niet ontbreken. De hoofdstad van het Griekse eiland heeft een unieke oude stad, omringd door een indrukwekkende stadmuur. Op slechts 2 km afstand van het hotel, vindt u het centrum van Trianda. In deze gezellige plaats vindt u vele bars en sfeervolle restaurantjes.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design