Toon filters
Sluit filters

Tenuta Madonnina

ItaliĆ«, Sicilië, Castiglione di Sicilia

  • Eliza was here
Al vanaf:
€520,-
Bekijk Aanbod

Informatie Tenuta Madonnina

Nog nooit ben ik ergens zo in de watten gelegd als tijdens mijn verblijf bij Tom en Carla op Sicilie. Hun wijnlandgoed Tenuta Madonnina ligt op 500 meter hoogte op de noordelijke helling van de Etna. En tussen de olijfbomen, de wijnranken en de fruitbomen ligt hun klassieke wijnboerderij. Bij aankomst stonden er een fles Etna Rosso en een schaaltje met diverse Siciliaanse hapjes voor mij klaar.

Mijn casa was werkelijk perfect. Ik was verrast door de koele temperatuur. En dat zonder airco! Carla en Tom hebben gezorgd voor een juiste indeling van de huizen zodat het in de slaapkamers beneden nooit te warm wordt en je in de woonkamer en keuken op de eerste verdieping een schitterend uitzicht op Castiglione di Sicilia hebt.

Elke dag werd ik wakker met verse broodjes en genoot ik met volle teugen van het riante zwembad en de Siciliaanse culinaire avonden. De heerlijke siciliaanse gerechten van Angela, de huis-kok uit Castiglione waren overheerlijk en de pasta met funghi (paddestoelen) of pistache van de Etna om je vingers bij af te likken. Mijn vakantie op het landgoed Tenuta Madonnina was echt pure verwennerij. A la prossima volta! Hier kom ik zeker terug.

Populair in Italiƫ

Ontwikkeld door Luv Design