Toon filters
Sluit filters

Piccola Italia Resort

Italië, Italiaanse Meren, Tremosine

  • Belvilla
Al vanaf:
€758,-
Bekijk Aanbod

Informatie Piccola Italia Resort

Leuk ingericht appartement in een residence op ongeveer 5 km van het Gardameer, aan de noord-west kust. De residence is gerenoveerd en voorzien van alle comfort, zoals Beauty & Wellness Center, sauna's, stoombad, whirlpools, zwembad met bar, kinderspeeltuin, American bar, wijnproeverij, restaurant met schitterend uitzicht op het meer en vergaderzaal. Een privéparkeerplaats is beschikbaar met een afstandbediening voor de poort van de residence.

Elk appartement heeft een balkon/terras met uitzicht op het meer.
Bij de interne Beauty & Wellness Center kunt u alle soort massage krijgen, uitgevoerd door gediplomeerd en ervaren personeel. Hoewel elk appartement van een kitchenette voorzien is, adviseren wij om van het bijbehorende restaurant (Italiaanse cuisine, regionale specialiteiten en wijnen) te profiteren, vanwege de goede kwaliteit en de gunstige prijzen.

Bijzonderheden:
- In de huurprijs is een uitgebreide ontbijt inclusief. Op aanvraag half-pension (4 gangen en/of royaal buffet).

- In de omgeving en makkelijk te bereiken: het dorp Tremosine (een paar minuten rijden), Limone, Tignale en andere typische dorpjes bij het meer.

- Op aanvraag kan een vervoer service van en/of naar het treinstation of de
luchthaven geregeld worden.

- Alle (inclusief in de huurprijs): Ontbijt, mountainbikes, gezamenlijk: zwembad, sauna en Turks bad, whirlpool, minigolf, kinderspeeltuin.

- De schoonmaakkosten zijn inclusief, behalve voor de kitchenette, die moet door de klant gedaan worden.

Populair in Italië

Ontwikkeld door Luv Design